A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ЦИФРОВІЗУЄМО ПРОЦЕС УСИНОВЛЕННЯ

ЦИФРОВІЗУЄМО ПРОЦЕС УСИНОВЛЕННЯ

Відтепер на порталі Дія доступні 5 нових послуг з усиновлення. Це допоможе суттєво спростити і пришвидшити процес усиновлення.

09:54 14.03.2023

ІНДЕКСАЦІЯ ПЕНСІЙ З 1 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ

ІНДЕКСАЦІЯ ПЕНСІЙ З 1 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ

  24 лютого Уряд ухвалив постанову №168 «Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2023 році», яка передбачає проведення індексації пенсій та щомісячних страхових виплат, підвищення розмірів мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшення рівня мінімальних пенсійних виплат окремим категоріям пенсіонерів.

09:43 09.03.2023

ВИРОБНИЧА НАРАДА

ВИРОБНИЧА НАРАДА

  У вівторок 7 березня міський голова Андрій СТАРУХ провів  нараду за участі керівників управлінь, відділів, комунальних підприємств Монастириської міської ради, представників ДСНС.

10:33 08.03.2023

ГРАНТОВА ПІДТРИМКА БІЗНЕСУ

ГРАНТОВА ПІДТРИМКА БІЗНЕСУ

  Міжнародна організація з міграції (МОМ) спільно з Агентством ООН з питань міграції, в рамках реалізації проєкту "Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу", що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, запрошує український мікро- та малий бізнес взяти участь у грантовій програмі.

08:56 08.03.2023

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ТЕБ ТА НС ПРИ МОНАСТИРИСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ТЕБ ТА НС ПРИ МОНАСТИРИСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

  На засіданні  розглядалися питання:  про недопущення пожеж в населених пунктах Монастириської територіальної громади,  утворення місцевої пожежної охорони на території с. Високе, Монастириської територіальної громади, оснащення ПРУ та доукомплектування найпростіших укриттів у закладах освіти.

08:39 03.03.2023

ДОПЛАТА ДО МІНІМАЛЬНОГО СТРАХОВОГО ВНЕСКУ — ЗАПОРУКА ЗАРАХУВАННЯ СТРАХОВОГО СТАЖУ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

ДОПЛАТА ДО МІНІМАЛЬНОГО СТРАХОВОГО ВНЕСКУ — ЗАПОРУКА ЗАРАХУВАННЯ СТРАХОВОГО СТАЖУ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

  30 квітня 2022 року набрав чинності Закон України від 15 лютого 2022 року № 2040-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства», яким, зокрема, внесено зміни до статті 24 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі — Закон) щодо розміру доплати до мінімального страхового внеску, яку необхідно здійснити для зарахування неповного місяця роботи як повний місяць, а саме — якщо сума сплачених за відповідний місяць страхових внесків з урахуванням сум страхових внесків, сплачених виходячи з мінімальної заробітної плати, є меншою, ніж мінімальний страховий внесок, цей період зараховується до страхового стажу як повний місяць за умови здійснення, відповідної доплати до суми страхових внесків з урахуванням сум страхових внесків, сплачених виходячи з мінімальної заробітної плати на дату здійснення доплати, таким чином, щоб загальна сума сплачених коштів за відповідний місяць була не меншою, ніж мінімальний страховий внесок.

16:40 28.02.2023

ЯК ОФОРМИТИ ОПІКУНСТВО НАД ДИТИНОЮ ПІД ЧАС ВІЙНИ ?

ЯК ОФОРМИТИ ОПІКУНСТВО НАД ДИТИНОЮ ПІД ЧАС ВІЙНИ ?

 Процедура всиновлення або встановлення опіки загалом є складною та довготривалою. На період воєнного стану в Україні її спростили для тих дітей, які залишилися без батьківського піклування внаслідок того, що місцезнаходження батьків чи законних представників наразі невідоме. Така форма опіки має назву «тимчасове влаштування», а перелік необхідних документів при її оформленні зменшений.

16:35 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних