A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА

    Відповідно до статті 13 Закону України “Про охорону праці” роботодавець зобов’язаний створити на робочому місці в кожному структурному підрозділі умови праці, які будуть відповідати усім правовим актам, а також забезпечити додержання вимог законодавства щодо прав працівників у сфері охорони праці.

09:36 15.03.2024

МІНІМАЛЬНІ РОЗМІРИ ПЕНСІЙНИХ ВИПЛАТ ДЛЯ ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ ГРОМАДЯН З 1 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ  

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2024 року № 185 “Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році” з 01 березня 2024 року збільшено мінімальні розміри пенсійних виплат для окремих категорій громадян.

16:28 14.03.2024

ЯК ДЕКЛАРУВАТИ МАЙНО, ОТРИМАНЕ У СПАДЩИНУ?

Кампанія декларування за 2023 звітний період триває до 31 березня включно. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) продовжує роз’яснювати правила декларування з питань, які найбільше турбують публічних службовців. Одним з видів доходу, який потрібно декларувати, є спадщина. Вона підлягає відображенню в розділі 11 «Доходи, у тому числі подарунки» декларації за той звітний період, в якому було отримано правовстановлюючий документ – свідоцтво, договір чи судове рішення.

16:31 12.03.2024

МАЙСТЕР-КЛАС В РАМКАХ ПРОЄКТУ «РІВНИЙ-РІВНОМУ»

   7  березня Центр надання соціальних послуг організував майстер-клас з декупажу тарілок за участю дітей і дорослих з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають  у  Монастириській громаді в рамках проєкту «Рівний-Рівному».

14:15 07.03.2024

ЗАСІДАННЯ МІСЦЕВОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС

  5 березня 2024 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Монастириській міській раді на якій розглядалося питання забезпечення населення якісною та безпечною питною водою.

10:30 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.