A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

СПІВЧУТТЯ

  З глибоким сумом повідомляємо, що внаслідок поранення, отриманого при мінометному обстрілі поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області, 24 березня загинув молодший сержант ЗСУ Василь НИКОЛИН, житель села Чехів Монастириської громади.

12:11 25.03.2023

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я - ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМОК РОЗВИТКУ ГРОМАД

   Директор Західного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України Тетяни Кудрик провела  нараду з питань формування спроможної мережі галузі охорони здоров'я, в якій взяла участь секретар ради  Галина Морозюк.

10:40 24.03.2023

САМОВІЛЬНЕ СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ – ПОЗА ЗАКОНОМ

  Крім того, що спалювання сміття, сухої трави, опалого листя дуже шкідливе для здоров’я людей та навколишнього середовища, воно також заборонене законом і передбачає адміністративну, а в деяких випадках, і кримінальну відповідальність.

14:30 23.03.2023

ДОБРОВОЛЬЦІ НА ЗАХИСТІ БАТЬКІВЩИНИ

  Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини.   

11:55 21.03.2023

СИСТЕМА БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ГАРАНТУЄ НЕДИСКРИМІНАЦІЮ ОСІБ У ДОСТУПІ ДО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

  При реалізації права на безоплатну правову допомогу не допускається застосовування привілеїв чи обмежень до осіб за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, місця проживання, за мовними або іншими ознаками (ст. 4 ЗУ «Про безоплатну правову допомогу»).

14:34 20.03.2023

ЦИФРОВІЗУЄМО ПРОЦЕС УСИНОВЛЕННЯ

Відтепер на порталі Дія доступні 5 нових послуг з усиновлення. Це допоможе суттєво спростити і пришвидшити процес усиновлення.

09:54 14.03.2023

ІНДЕКСАЦІЯ ПЕНСІЙ З 1 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ

  24 лютого Уряд ухвалив постанову №168 «Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2023 році», яка передбачає проведення індексації пенсій та щомісячних страхових виплат, підвищення розмірів мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшення рівня мінімальних пенсійних виплат окремим категоріям пенсіонерів.

09:43 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.