A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

СПІВЧУТТЯ

  З глибоким сумом повідомляємо, що під час виконання службових обов’язків, поблизу населеного пункту Григорівка Донецької області, 22 липня загинув стрілець 3 стрілецького вдділення 1 стрілецького взводу 2  стрілецької роти військової частини А4850 ЗСУ Анатолій БОЙКО, житель села Гончарівка Монастириської міської територіальної громади.

07:43 25.07.2023

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ТА ЯРМАРОК  НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ  «В ЄДНОСТІ- СИЛА !»

    Віру, надію, любов плекає у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, молитов,  щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

08:20 24.07.2023

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ МОНАСТИРИСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

    У Монастириській територіальній громаді проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій на якій розглянуто питання про організацію укриття населення у фонді захисних споруд цивільного захисту.     

15:25 20.07.2023

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ГРАНТОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ БІЗНЕСУ ПРОГРАМИ USAID "КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ"

   Тернопільська обласна військова адміністрація у партнерстві з ТОВ Консалтингова компанія "Універсальний бізнес ресурс" запрошує взяти участь у презентації грантових можливостей для бізнесу Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" для малого та середнього бізнесу Тернопільщини.

12:06 12.07.2023

ПІДТОПЛЕННЯ У СЕЛАХ ГРОМАДИ

  7 липня з сіл Горожанка та Маркова Монастириської громади до міської ради надходили повідомлення від жителів цих сіл про те, що внаслідок проливних дощів в них підтоплено присадибні ділянки.

11:01 08.07.2023

СПІВЧУТТЯ

   З глибоким сумом повідомляємо, що під час виконання службових обов’язків, в населеному пункті Гродівка Покровського району Донецької області, 5 липня помер старший сапер-гранатометник інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу механізованого батальйону військової частини А4007 ЗСУ Степан ГАЛКА, житель села Чехів Монастириської міської територіальної громади.

14:59 07.07.2023

ЗА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ РОБОТОДАВЦЯМ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ ДАЮТЬ КОМПЕНСАЦІЇ

  За працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) роботодавці можуть отримати компенсації від державної служби зайнятості за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

11:18 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.