A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ СУБ'ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 12.10.2023 08:37
Кількість переглядів: 135

Фото без описуФото без опису

№ з/п

Назва об’єкта оцінки, його місцезнаходження

Відомості про об’єкт

Вид вартості

  1.  

Будівля з надвірними будівлями за адресою: вул.Шевченка, 29, м.Монастириська, Чортківський р-н, Тернопільська область

Загальна площа приміщень 543,3м2

Ринкова вартість

  1.  

Будівля за адресою: вул.Січових Стрільців, 6, м.Монастириська, Чортківський р-н, Тернопільська область

Загальна площа приміщень 106,7м2

Ринкова вартість

  1.  

Частина приміщень Монастириського районного палацу культури за адресою: вул.Шкільна, 2, м.Монастириська, Чортківський р-н, Тернопільська область

Загальна площа приміщень 2540,4м2

Ринкова вартість

 

  Замовник робіт з оцінки: Монастириська міська рада, яка є балансоутримувачем об’єктів оцінки.

  Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 (в редакції наказу ФДМУ від 11.02.2020 №227), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02.03.2020 за №225/34508) (далі - Положення) та з урахуванням умов цього оголошення.

 До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямом 1 "Оцінка об’єктів у матеріальній формі" та спеціалізацією 1.1 "Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них".

Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі II Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах I, II, III та додатках до нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленими в додатках 3-5 до Положення формами.

 До підтвердних документів, поданих на конкурс, належить: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 4); письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби); інформація про претендента (додаток 5).

  Визначення переможця  конкурсу здійснюється у порядку, передбаченому розділом IV Положення

  Очікувана найбільша ціна надання послуг, що буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця:

-        з оцінки об’єкта 1 – 3800 грн.;

-        з оцінки об’єкта 2 – 3800 грн.;

-        з оцінки об’єкта 3 – 3800 грн.;

  У своїх конкурсних пропозиціях претендент повинен обов’язково зазначати загальну вартість робіт з оцінки з урахуванням усіх податків, що сплачуються претендентом згідно із законодавством.

  Строк виконання робіт з оцінки об’єктів 1, 2, 3 не повинен перевищувати 5 календарних днів.

 Подібними об’єктами до об’єкта оцінки 1, 2, 3 є нерухоме майно - окремі будівлі, зокрема порівняної площі за функціональним призначенням:
адміністративна, торговельно-адміністративна, торговельна нерухомість, нерухомість для закладів громадського харчування тощо.

 У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

 Конкурсна документація подається в запечатаному конверті по кожному об’єкту оцінки окремо з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності» та дату конкурсу.

 Конкурс відбудеться у Монастириській міській раді за адресою: м. Монастириська, вул. Шевченка, 19 через 14 днів після дати опублікування цієї інформації – о 10.00 год. 26.10.2023. Телефон для довідок: 035 55 2-17-72.

 Документи на участь в конкурсі подаються  до  Монастириської міської ради за адресою: 48301 Тернопільська обл., Чортківський р-н, м. Монастириська, вул. Шевченка, 19, не пізніше, ніж за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

 Місцезнаходження конкурсної комісії та робочої групи: 48301, Тернопільська обл., Чортківський р-н, м. Монастириська, вул. Шевченка, 19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних