A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

ЗАВЕРШЕНО ОБ’ЇЗД ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 25.08.2023 09:20
Кількість переглядів: 805

  З 1 вересня 2023 року в Україні розпочнеться навчальний процес у закладах освіти. Засновникам та керівникам закладів освіти доручено організувати початок навчального року залежно від безпекової ситуації на місцях.

Фото без опису

  В Монастириській громаді завершено традиційний щорічний  об`їзд закладів освіти на предмет готовності до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. Комісією в складі представників управління освіти, культури, молоді та спорту, Чортківського районного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області, Чортківського  районного управління Головного управління ДСНС України у Тернопільській області, Чортківського районного відділу поліції Головного управління національної  поліції в Тернопільській області проведено об’їзд та огляд 26 закладів освіти, з них 7 закладів дошкільної освіти.

Фото без опису

   У ході комісійного обстеження проведено огляд приміщень закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків, прядок постачання продуктів харчування до закладів, забезпечення їх технологічним обладнанням, столовим та кухонним посудом, меблями, тощо. Також, перевірено стан протипожежної та електробезпеки, стан підготовки до осінньо-зимового опалювального періоду.

Фото без опису  Спеціалісти Чортківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області провели широку інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо забезпечення санітарно-гігієнічних вимог та протиепідемічного режиму, вимог до організації харчування в навчальних закладах, забезпечення закладів питною водою належної якості.

  Найголовніша вимога до всіх закладів освіти – це наявність належно облаштованої захисної споруди, де діти перебуватимуть у випадку оголошення повітряної тривоги, тож комісія особливу увагу звертала на готовність укриттів.

   За результатами огляду складено акти перевірки готовності навчальних закладів до роботи в новому навчальному році.

Фото без опису  Треба зазначити, що адміністрації та працівники закладів освіти громади за підтримки батьків та місцевого бюджету доклали максимум зусиль, щоб створити  умови для комфортного та безпечного навчання школярів у 2023/2024 навчальному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних