МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

І РОБОТА, І ЖИТЛО! НА ТЕРНОПІЛЬЩИНІ Є ВАКАНСІЇ З МОЖЛИВІСТЮ ПРОЖИВАННЯ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 31.07.2023 15:55
Кількість переглядів: 183

Роботодавці Тернопільської області зараз мають 25 вакансій з наданням житла. Потрібні кухарі, бармени, офіціанти, кухонний робітник, охоронники, електрозварник, машиністи, формувальник виробів, водії, моторист, агроном, слюсарі-ремонтники, різьбяр, підсобники.

Фото без опису

Зокрема, у м. Тернополі комбінат з виробництва неметалевих мінеральних виробів запрошує на роботу водія вилкового навантажувача, машиніста сушильної установки, моториста бетонозмішувальних установок. Працівникам дають спецодяг, взуття, засоби індивідуального захисту, здійснюють довезення до роботи та з роботи.

Зарплата водія та моториста від 16 тис. грн. Машиніст сушильної установки зароблятиме від 13 тис. грн.

Товариство з додатковою відповідальністю у с. Острів, яке займається виготовленням виробів із бетону для будівництва, пропонує роботу електрозварника ручного зварювання та машиніста автобетононасоса. Підприємство забезпечує працівників спецодягом, взуттям та засобами індивідуального захисту, є можливість професійного росту.

Зарплата - від 8 тис. грн.

Полтавське підприємство, яке займається допоміжною діяльністю у рослинництві запрошує на роботу агронома. В обов’язки цього фахівця входять: агрономічний супровід клієнтів, організація роботи з агрообладнанням; відрядження по території України. Повинен мати власний автомобіль. Підприємство оплачує пальне та амортизацію авто.

Заробітна плата відрядно-преміальна - 18 тис. грн плюс премії.

Товариство з обмеженою відповідальністю (с. Малий Ходачків) запрошує на роботу підсобників на цегельний завод. Здійснює довезення з м. Тернопіль (від Збаразького кільця) до місця роботи.

Зарплата - 15 тис. грн.

Вахтовий метод роботи також пропонують:

  • приватне підприємство у Тернополі - роботу для охоронника об’єктів у містах Тернопіль, Чортків, Чернівці, Львів та у Львівській області. Вахта 20/10 або 30/15.

Заробітна плата 12000 грн;

  • ГК «Буковель» - роботу для офіціантів, кухарів та кухонного робітника (вахта 14/14 днів),
  • санаторно-курортний комплекс смт Сатанів – роботу для бармена та офіціантів (кількість днів вахтового методу визначаються при співбесіді). 

Два останні роботодавці пропонують навчання на робочих місцях, професійний розвиток, заробітну плату 10-15 тис. грн.  плюс премії, бонуси.

За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних