A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

СВОЄЧАСНА СПЛАТА ПОДАТКІВ – ОБОВ’ЯЗОК КОЖНОГО ГРОМАДЯНИНА!

Дата: 29.03.2023 09:26
Кількість переглядів: 147

Кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом  (ст. 67. Конституції України).

  Під час війни всі ми змушені пристосовуватися до нових реалій та працювати в складних умовах. Держава всіляко намагається підтримати бізнес. Зокрема, ухвалено низку законів, що передбачають спрощення системи оподаткування, не застосовуються штрафні санкції за відсутність можливості своєчасно сплатити податки та збори до бюджету.

Фото без опису

  Ми всі проживаємо надскладні випробування долі,  боронячи свою землю від окупантів, боремося за свободу, честь, гідність. Так, важко, але вчасно сплачені податки  є тим фінансовим ресурсом, який гарантує нашій громаді повноцінну життєдіяльність і безпеку в умовах війни.

  Станом на 01 березня 2023 року заборгованість по податках та зборах до бюджету нашої  громади становить 2 030,4 тис. грн., в тому числі податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування - 7,27 тис. грн., земельний податок -287,084 тис. грн., податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки - 410,962 тис. грн., орендна плата - 515,370 тис. грн., єдиний податок -721,120 тис. грн., штрафні санкції, що застосовуються відповідно до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» -50,80 тис. грн. Водночас інформуємо, що значна частка податкового боргу виникла ще до війни. Платникам, у яких сума боргу перевищує 10,00 тис. грн. Монастириською міською радою направлено листи з реквізитими рахунків, на які можна сплатити наявну заборгованість.

     Тому, просимо Вас бути відповідальними та сплачувати податки, збори та обовязкові платежі до бюджету Монастириської міської територіальної громади !!!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних