МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У МОНАСТИРИСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ГРОМАДІ

Дата: 01.06.2022 10:53
Кількість переглядів: 1878

      1 червня в Україні та світі відзначають День захисту дітей.

Фото без опису

  Свято покликане захистити малюків від насильства, голоду, неможливості здобути освіту та медичну допомогу, а також інших проблем та бід, з якими стикаються діти у багатьох країнах світу. Сьогодні діти України страждають від війни, яку в нашій країні розв'язала Росія.

  З початку повномасштабного вторгнення країни-агресора загинуло 243 українські дитини, ще 444 – отримали поранення. Багато дітей разом з батьками були змушені покинути Україну, рятуючись від війни, а деяких окупанти вивозять до Росії, фактично депортуючи.

  Діти завжди реагують на те, що відбувається навколо. Діти в Україні малюють війну, стають маленькими волонтерами, моляться, співають, та в міру своїх можливостей допомагають українським воїнам-захисникам, даруючи часточку свого тепла і душі.

  Сьогодні бійцям, що знаходяться у  зоні бойових дій потрібна не лише матеріальна допомога, вони надзвичайно потребують моральної підтримки.

  Діти нашої Монастириської територіальної громади підготували малюнки для військових, на яких бажали українським бійцям повернутися живими до своїх рідних, миру в Україні та щоб їх оберігав Бог.

  Вони впевнені, що їхні малюнки і теплі слова неабияк підтримають наших захисників.  В кожній роботі лунає щире прагнення миру і єдності для України. З дитячою безпосередністю вони пишуть рядки, які неодмінно піднімуть бойовий дух наших захисників, а ще – розрадять і нагадають про домівку, де про них думають, непокояться і чекають.

  А ще сподіваємося, що ці малюнки і послання стануть для вояків справжніми оберегами, подарують впевненість у власних силах і перемозі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних