A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

ВАКЦИНУВАННЯ У МОНАСТИРИСЬКІЙ ТГ

Дата: 11.03.2021 17:11
Кількість переглядів: 1677

Фото без описуВ Україні  розпочалася вакцинація від коронавірусу . Усього поки що ми отримали  лише півмільйона доз індійської вакцини Covishield, що виробляється за ліцензією Oxford/Astra Zeneca. В одному флаконі є 10 доз, і зберігати його можна лише 6 годин після відкриття. Якщо увесь флакон не встигають використати, залишки з флакона утилізовують. 1 березня МОЗ дозволило щепитися залишками вакцини громадським діячам для популяризації вакцинації.

Вакцинування розпочали і в Монастириській МТГ. В першу чергу вакцинують медиків, вчителів та громадських діячів. Щоб убезпечити себе і інших від поширення коронавірусної інфекції провакцинувалися також міський голова Андрій СТАРУХ та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Степан КУЗНЕВИЧ.

Фото без опису

Наразі імунізація від коронавірусу в Україні є добровільною, перед її проведенням необхідно заповнити заяву щодо згоди. Повний курс вакцинації передбачає введення двох доз препарату з інтервалом 21-28 днів (залежно від типу вакцини). Перед щепленням людину мають оглянути, запитати про самопочуття. Після уколу рекомендовано не залишити медустанову протягом 30 хвилин для виключення розвитку алергічної реакції. Проводити ПЛР-тест або тестувати на антитіла перед вакцинацією не потрібно. Всі, хто отримають першу та другу дозу вакцини, будуть внесені до єдиного реєстру на базі системи eHealth, що використовують сімейні лікарі. Поряд із цим, відтермінувати щеплення рекомендують вагітним до народження дитини, а тим, хто перехворів на коронавірус – на 6 місяців від одужання.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних