A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

Про виконання Програми соціального - економічного та культурного розвитку міста Монастириська на 2016 рік

Дата: 13.09.2016 16:13
Кількість переглядів: 977

Рішенням IV сесії Монастириської міської ради VII скликання від 28.01.2016 № 74 затверджено Програму соціального - економічного та культурного розвитку міста Монастириська на 2016 рік.

       Відповідно до цієї Програми та для вирішення інших важливих питань життя міста у 2016 році виконано наступні роботи:

      Завершено реалізацію проекту «Реконструкція тротуару вул. Шевченка в м. Монастириська Монастириського району Тернопільської області. ІІ черга.» В межах проекту облаштовано 313м тротуарної доріжки площею 977 м. кв. Кошторисна вартість об’єкта становить 731,978 тис. гривень. Згідно актів виконаних робіт фактична вартість склала 497,614 тис. гривень з ПДВ.

     Проведено щебенювання із розгортанням екскаватором, вирівнюванням автогрейдером і дорожнім котком території, призначеної для ринкової торгівлі, на що використано близько 900 т щебеню.

    Облаштовано щебеневе покриття із розгортанням екскаватором, вирівнюванням автогрейдером і дорожнім котком під стоянку для автотранспорту по вул. Садова, на що використано більше 200 т щебеню.

     До храмового празника м. Монастириська планується встановлення бетонних бордюрів з внутрішнього боку стоянки.

     Завершено роботи з реалізації проекту «Капітальний ремонт ділянки вулиці Володимира Великого в м. Монастириська в Тернопільській області».

     В межах проекту влаштоване асфальтне покриття на ділянці загальною довжиною 302 м., з яких у 2016 році – понад 60 м.

   Тривають роботи з реалізації проекту «Реконструкція проїзду з вул. Січових Стрільців до вул. Л. Українки в м. Монастириська Монастириського району Тернопільської області». В межах проекту влаштоване асфальтне покриття на ділянці довжиною 95 м.

   Для повної реалізації проекту залишилось улаштувати запроектовану бетонну конструкцію для відведення води та запроектовані дорожні знаки.

  На завершенні роботи з реалізації проекту «Реконструкція вул. Шухевича (від вул. Миру до моста через р. Добровідка) в м. Монастириська Монастириського району Тернопільської області». В межах проекту влаштоване асфальтне покриття на ділянці довжиною близько 70 м.

    Для повної реалізації проекту залишилось улаштувати запроектовані дорожні знаки.

  На 10-ій сесії міської ради 08.09.2016 внесено зміни до бюджету для оплати робіт щодо облаштування вуличного освітлення до закінчення вулиці Січових Стрільців. Роботи планується завершити в міру оплати виділених коштів Монастириському РЕМ.

   У поточному році для потреб міста закуплено екскаватор Борекс 2201. Техніку поставлено на облік в інспекції державного технічного нагляду та присвоєно державний номерний знак. Також придбано снігоприбиральну машину, бензиновий генератор, інверторний зварювальний апарат, електричний точильний станок, 2 мотокоси, 1 бензопилу та інший інвентар.

    Розпочато роботи на міському стадіоні: зварено 4 шт. металевих воріт для гри у футбол та завезено матеріали для ремонту туалету.

   Встановлено у тестовому режимі 1 ІР-камеру відеоспостереження високої роздільної здатності. З відділом поліції погоджено розміщення ще 2-ох таких камер. Роботи з встановлення та запуску в експлуатацію системи відеоспостереження планується завершити до кінця вересня.

      Проведено благоустрій території водонасосної станції та під’їзної дороги до неї.

   Проведено часткове щебенювання вулиць Миру, Добровідка, Підгородня, Мазепи, території багатоквартирних будинків у районі автостанції.

     Відремонтовано щебенево-піщаною сумішшю з’їзд з вул. Гнатюка на вул. Мазепи.

   Закуплено 20 сміттєвих контейнерів для ТПВ загального характеру. Крім того, в межах програми «Монастириська – моє місто» закуплено 14 контейнерів для збирання пластикових відходів, які встановлюються на території міста.

     Проведено благоустрій дитячого майданчика на території міського парку.

     Здійснено видалення найбільших аварійних та сухостійних дерев на території міста.

     Встановлено ліхтар для освітлення пішохідного переходу у центрі міста навпроти пам’ятника Т.Г.Шевченку.

     Надано послуги вивезення сміття з території ватряного поля під час та після цьогорічного фестивалю «Дзвони Лемківщини».

    У складі апарату міської ради створено відділ надання реєстраційних послуг, працівниками якого здійснюється реєстрація речових прав на нерухоме майно та реєстрація місця проживання фізичних осіб.

    Введено посаду інспектора по контролю за благоустроєм та санітарним станом міста.

    Забезпечено надання послуг водопостачання, вивезення твердих побутових відходів та функціонування системи вуличного освітлення на території міста, працює асенізаційний автомобіль КП «Монастириський комунсервіс» для викачування рідких нечистот.

   З міського бюджету виділено кошти в сумі 95 тис. гривень на харчування дітей та поточний ремонт покрівлі дитячого ясла-садка «Казка».

   Постановою Тернопільського окружного адміністративного суду від 18.05.2016 у справі № 819/434/16 за позовом Монастириської міської ради до відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Тернопільській області знято арешт, який був накладений на все рухоме і нерухоме майно Монастириської міської ради, а також всі кошти, на рахунках. Арешт був накладений ще у серпні 2012 року.

   Виготовлено проектно-кошторисну документацію для реконструкції тротуару по вул. Шевченка (від вул. Шкільна до вул. Січових Стрільців).

     Виготовлено проектно-кошторисну документацію для будівництва майданчика для міні футболу по вул. Січових Стрільців.

     Найближчим часом планується виготовлення проектно-кошторисної документації для:

    - облаштування зупинки громадського транспорту по вул. Січових Стрільців. У вказаний проект входитиме також капітальний ремонт тротуару по вул. Січових Стрільців від перехрестя з вул. Шевченка до перехрестя з вул. Шухевича,

     - капітального ремонту тротуару по вул. Січових Стрільців від перехрестя з вул. Шухевича до закінчення міського кладовища.

    На виконання Програми до кінця поточного року в межах експлуатаційного утримання комунальних доріг планується провести поточний ремонт зокрема таких вулиць міста: Горіхова, Злуки, Відродження, Горішня, Шкільна, Підгородня та ін.

    Розпочато роботу щодо:

         1) проведення змін меж міста Монастириська

         2) виготовлення Генерального плану міста Монастириська

       Матеріали для ознайомлення на офіційному сайті:

ПРОГРАМА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МІСТА МОНАСТИРИСЬКА НА 2016 РІК

ПРОЕКТ «МОНАСТИРИСЬКА – МОЄ МІСТО»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних