A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

ЩОДО ПОРЯДКУ ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ

Дата: 06.04.2020 15:04
Кількість переглядів: 895

Щодо порядку вивезення сміття

 

  В мережі Інтернет, через неуважне читання оприлюднених документів та оголошень, поширюється недостовірна інформація відносно того, що у місті припиняється збір сміття. Це не відповідає дійсності.

  Для підвищення безпеки, зменшення загрози інфікування працівників КП «Монастириський комунсервіс» та переривання ланцюгів поширення короновірусної інфекції COVID-19 в окремих частинах міста змінено спосіб та черговість збору сміття.

там, де побутові відходи збиралися в контейнери, змін у порядку їх вивезення не буде.

  В інших місцях, де діє подворовий вивіз сміття, поденний графік буде залишатися незмінним, але збирання буде проводитися через тиждень (з тижневою перервою). Так, цього тижня (з 6-го по 10-те квітня 2020 року) подворове збирання сміття проводитися не буде, на наступний тиждень (з 13-го по 17-квітня 2020 року) сміття знову буде збиратися за звичним графіком і так далі. Після закінчення обмежувальних заходів сміття знову буде збиратися за звичним графіком.

  Для зменшення способів поширення інфекції, через зменшення контактів,  просимо пакувати сміття в одноразову упаковку (мішки, пакети, картонні ящики і т.п.).

 

 ТАРА ПОВЕРТАТИСЯ НЕ БУДЕ !

  Нагадуємо: гілки, трава, відходи будматеріалів не є побутовими відходами. Про умови самовивозу відходів будматеріалів та ін. на міський полігон ТПВ, який обслуговується КП «Монастириський комунсервіс» можна домовитися за тел. 2-16-60.

  Ми не маємо права необдумано наражати на небезпеку життя та здоров’я працівників КП «Монастириський комунсервіс». У разі, якщо вантажники і трактористи підприємства, які задіяні до подворового збирання сміття, будуть інфіковані, може настати колапс із збиранням сміття. Ми зобов’язані берегти здоров’я комунальників так як і здоров’я медиків, рятувальників і працівників поліції.

  Зміна порядку подворового збирання сміття є тимчасовим вимушеним заходом для зменшення небезпеки інфікування працівників.

 

Дякуємо за розуміння


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.