A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА МОНАСТИРИСЬКОЇ ОТГ З ПРЕДСТАВНИКАМИ БІЗНЕСУ

Дата: 26.12.2019 11:35
Кількість переглядів: 849

     24 грудня у приміщенні Монастириської центральної бібліотеки відбулась зустріч керівництва громади з бізнесом, на якій обговорено ряд актуальних питань, які цікавлять підприємців.

Фото без опису

   В рамках зустрічі підприємці та сільські старости мали можливість поспілкуватися з керівництвом Монастириської ДПІ Козівського управління Головного управління ДПС у Тернопільській області, представниками банківських установ та регіональними представниками агрофірм.

  Представник інвесторів, які будують сонячну електростанцію в м. Монастириська розповів про реалізовані соціальні проєкти в громаді і поділився планами їх реалізації в майбутньому.

  Обговорено питання створення кооперативів (ягідництво, бджолярство, молочне тваринництво, пошиття одягу та інші види діяльності) на які агрофірми, що орендують землі в громаді, готові надавати фінансову та методичну підтримку, допомагати із збутом готової продукції.

  Жваве обговорення викликала тема розведення равликів у приватних господарствах. Це новий напрямок, який тільки зароджується в Україні, та має великі перспективи для розвитку.

   Міський голова Андрій Старух підвів підсумки реалізації грантового проєкту “Надання якісних послуг зі збору та вивезення твердих побутових відходів на території Монастириської громади, запровадження практик роздільного сортування сміття в селах ОТГ”, який здійснено за рахунок співфінансування БО «Благодійний фонд «Урожай-громаді» за підтримки агроіндустріального холдингу МХП. У результаті перемоги у грантовому конкурсі, у поточному році придбано 19 контейнерів для збирання ТПВ загального характеру та 25 сміттєвих контейнерів для збирання пластикових відходів на загальну суму 94650 гривень. Це дало можливість запровадити роздільне збирання пластику на території ОТГ, зокрема у шкільних навчальних закладах громади.

   Учасники круглого столу отримали відповіді на важливі для них питання та обмінялися контактами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних