A A A K K K
для людей із порушенням зору
МОНАСТИРИСЬКА МІСЬКА РАДА
Тернопільська область, Чортківський район

ЗВІЛЬНЕНО ДИРЕКТОРА КП "МОНАСТИРИСЬКИЙ КОМУНСЕРВІС"

Дата: 26.10.2018 15:23
Кількість переглядів: 1265

До уваги жителів міста

 

Розпорядженням міського голови від 26.10.2018 за систематичне невиконання без поважних причин обов’язків, покладених контрактом, директора КП «Монастириський комунсервіс» Іванців Олександру Володимирівну звільнено з роботи.

 

Причинами звільнення стали системні порушення у роботі КП «Монастириський комунсервіс», які мали місце тривалий час.

 

1. Розпорядженням міського голови від 09.11.2017 Іванців О.В. було оголошено догану за невиконання письмових доручень міського голови стосовно:

- неналежного стану благоустрою на міському озері та міському ринку;

- надання інформації щодо схеми каналізаційної мережі міста;

- надання пропозицій щодо форми та розміру оплати за торгові місця на ринку;

- реєстрації права постійного користування земельною ділянкою міського ринку.

 

2. Розпорядженням міського голови від 14.08.2018 за наслідками проведеної перевірки Іванців О.В. вдруге було оголошено догану за:

1) незадовільний стан організації збирання коштів на міському ринку, а саме:

- при залученні до збирання коштів працівника міської ради сума зібраних коштів стала на 20-40% більшою від суми, зібраної без такої участі;

- збирання коштів на міському ринку проводилося за договорами, які перебувають в недооформленому вигляді (без дат, підписів, найменування осіб, які здійснюють ринкову торгівлю, договори не зареєстровані у жодному журналі…);

- збирання коштів на міському ринку проводилося у розмірах, які не відповідають договорам;

- у липні 2018 року було встановлено розбіжність між сумою коштів, фактично зібраних на ринку і сумою коштів, які здані в касу підприємства; при цьому за наслідками службового розслідування кошти було повернуто в касу підприємства, але осіб, винних у привласненні коштів, не виявлено і не покарано;

2) списання підприємством пального без врахування реального пробігу транспортних засобів, які експлуатуються із неробочими спідометрами;

3) відсутність належним чином оформлених журналів реєстрації вхідної та вихідної кореспонденції, наказів та договорів;

4) неефективне витрачання коштів підприємства: при потребі ремонту техніки, забезпечення працівників теплим спецодягом, закупівлі необхідного для роботи інструменту кошти були витрачені для закупівлі меблів;

 

3. Підприємству надано конкретні пропозиції щодо усунення виявлених перевіркою порушень та встановлено чіткі терміни інформування міської ради про виконання, але будь-якого інформування міської ради з цього приводу так і не було. Тому у жовтні 2018 року знову було перевірено діяльність підприємства і встановлено, що практично жодні рекомендації міської ради стосовно налагодження роботи підприємства керівником до уваги не взяті.

Крім того, на початку вересня 2018 року допущено перекидання контейнеровоза КП «Монастириський комунсервіс», внаслідок чого автомобіль, а також паркан мешканців міста у місці аварії пошкоджено та по сьогодні не відремонтовано, хоча сесією міської ради ще 4 вересня на ремонт автомобіля виділено 30 тис.грн. Це спричинило колапс із станом збирання та вивезення у місті сміття.

Фото без опису

Надалі продовжує прослідковуватися закономірність збирання КП «Монастириський комунсервіс» на ринку та прилеглій території більшої суми коштів при залученні працівника міської ради.

КП «Монастириський комунсервіс» не освоєні кошти в загальній сумі 110 тис.грн., передбачені на покращення стану водопровідної мережі міста, хоча виділені вони ще у травні поточного року.

Ще у червні 2018 року виділено кошти в сумі 30 тис.грн. для приведення до належного стану дитячого майданчика у міському парку. Чищення та фарбування обладнання на майданчику проведено на початку серпня, а гнилі дошки та зрізане гілля з майданчика так і не прибране, пісок у пісочниці не замінений, нове коврове для доріжок покриття не придбане. Фонтан у міському парку засмічений і не працює вже тривалий час і т.д. і т.п.

Фото без опису

Сміття з міського кладовища не вивозиться, місця його складування переповнені.

Фото без опису

Є численні письмові та усні скарги жителів міста на роботу колишнього директора КП «Монастириський комунсервіс» Іванців О.В.

Особливу увагу слід звернути на те, що при перебуванні у відпустці міського голови Старуха А.О. обов’язки міського голови виконував секретар міської ради Іванців Василь Дмитрович – чоловік директора КП «Монастириський комунсервіс» Іванців Олександри Володимирівни, тобто Іванців В.Д. та Іванців О.В. працювали в умовах безпосереднього підпорядкування, що є порушенням норм Закону України «Про запобігання корупції». Повідомлення з цього приводу направлені для вирішення в компетентні органи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних